Overheid

Het maken van de juiste match tussen professionals en gemeenten. Dit zorgt voor een goede dienstverlening, tevreden burgers en een gelukkige professional. Dat is waar wij het voor doen.

Buro Voor Jou

Voor de overheid

Ontwikkeling
De overheid is constant in beweging. Wetswijzigingen, vergrijzing en de opkomst van het werken met data zijn een aantal aspecten die van grote invloed zijn. Buro Voor Jou staat klaar om vakkundige professionals in te zetten. Of het nu gaat om professionals die tijdelijk ondersteunen, structurele bezettingsproblematiek of projecten. Wij staan altijd klaar om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Onze drive
Buro Voor Jou heeft jarenlange ervaring als het gaat om het verbinden van professionals aan overheidsinstellingen. Met onze kennis op het vlak van Participatie, Inkomen, de WMO, Jeugd en Burgerzaken weten wij exact wat er speelt. Dit maakt het wel zo makkelijk om snel tot de juiste oplossing te komen. Zo kan een optimale dienstverlening worden gewaarborgd. Dat is goed voor jullie, de professional en het allerbelangrijkste, de burgers.

Doorstroomtraject
Gemeenten kampen vaak met structurele uitdagingen binnen het Sociaal Domein en Burgerzaken. Professionals die niet alleen kennis hebben van de werkwijze maar ook de gemeente en haar inwoners zijn onmisbaar. Met ons doorstroomtraject willen wij hier een steentje aan bijdragen. Hierbij is het doel dat een professional via ons uiteindelijk in dienst treed bij uw organisatie. Dit is goed voor iedereen. 

Tijdelijke inzet
Overheidsinstellingen hebben constant te maken met veranderende omstandigheden. Zo kan een verandering in de wetgeving van grote invloed zijn op de werkwijze en dient de continuïteit gewaarborgd te blijven bij ziekte of zwangerschap. Buro voor jou ondersteunt op dit vlak door een deskundige professional in te zetten voor een van te voren besproken periode.

Onze voordelen 

Voor uw organisatie

  • Ruime ervaring binnen de overheid
  • Groot netwerk van professionals
  • Uitvoerige screening
  • Snel de juiste match
  • Projectbegeleiding 
Detacheren binnen de overheid

Samenwerken

Wat kunt u van ons verwachten

(Telefonische) Intake

Onze adviseur bespreekt graag waar u naar op zoek bent. Door goed te luisteren en het stellen van de juiste vragen, achterhalen wij wat uw harde en zachte criteria zijn.

Voorstellen kandidaten

Wij gaan aan de slag om de beste professional voor uw opdracht te zoeken. Zodra wij na een uitvoerige screening overtuigt zijn van een match, delen wij snel de CV's met u.

Kennismakings gesprek

Heeft u interesse in een aantal professionals? Mooi! Dan komen zij persoonlijk kennis maken.

Succesvolle Match

Is de professional geschikt voor uw oprdacht? Top! Dan gaan wij ervoor zorgen dat de professional zo snel mogelijk kan starten.

Begeleiding

Als een professional start is dit het begin van de samenwerking en bewaken we gezamenlijk de voortgang.

Contact Opnemen

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Buro Voor Jou zorgt voor verbinding tussen instellingen en professionals. Ben jij nieuwsgierig wat wij voor jou als werkgever of werkzoekende kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.
Neem vrijblijvend contact op

Reviews

Ervaringen van Opdrachtgevers

Buro Voor Jou omschrijf ik als betrouwbaar, deskundig, kostentechnisch aantrekkelijk en adequaat.

Petra

Teamleider Sociaal Team

Er zijn veel bureau''s waarmee wij samenwerken, veelal voor tijdelijke functies. Buro Voor Jou helpt ons goed met de invulling van vaste functies.

Hans

Teamleider Sociaal Team

Samenwerken met Buro Voor Jou 

Iedereen tevreden 

Samenwerken
Dit kan pas zodra wij uw organisatie echt leren kennen. Wij luisteren goed en stellen de juiste vragen om een goed beeld te krijgen wat voor type professional bij jullie past. Omdat wij ook onze professionals goed kennen, kunnen wij snel de juiste match maken voor uw organisatie.

Snel en accuraat 

Constant zijn wij bezig met het werven en selecteren van professionals voor de overheid, van startende tot senior professionals. Hierdoor is ons netwerk van professionals zeer divers en kunnen wij professionals inzetten die passen bij uw organisatie en vraagstukken.

Vast, tijdelijk, interim
Elke situatie vraagt om een andere oplossing. Of het nu gaat om een vaste of tijdelijke functie, een interim opdracht of het inhuren van specifieke expertise. Buro Voor Jou denkt met u mee zodat uw organisatiedoelstellingen kunnen worden behaald. 

© 2021 burovoorjou.nl - All rights reserved - Webdesign en development by Dunico websites and advertising

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram