Ben jij een ervaren verpleegkundige en ben jij toe een volgende stap? Lees dan verder

Hier is je nieuwe job

Als verpleegkundige ga je aan de slag op een woonlocatie waar 18 cliënten woonachtig zijn met NAH. Elke cliënt heeft een eigen appartement met alle benodigde voorzieningen. Ook is er een gezamenlijke ruimte waar men bij elkaar kan komen voor gezellige koffie- en eetmomenten en activiteiten. Wat de cliënten gemeen hebben met elkaar is dat zij NAH hebben, los hiervan zijn er veel verschillen. Zo zijn de leeftijden, zorg- en begeleidingsvraag erg verschillend, dit zorgt voor veel variatie in je werk!

Dit ga je doen

In de rol van Senior verpleegkundige draai je de diensten gezamenlijk met het team. Tijdens een dienst geef je invulling aan de zorg- en of begeleidingsvraag van de cliënten. Hiernaast ben je samen met twee andere Senior Begeleiders verantwoordelijk voor het opstellen van de zorgplannen, het waarborgen van de voortgang en het coachen en aansturen van de woonbegeleiders in de uitvoering hiervan. Als expert op dit vlak draag jij ook bij aan de ontwikkeling van de werkwijze rondom zorgplannen, rapportages, de samenwerking met gedragsdeskundigen en het netwerk van cliënten.

Verder:

Waar wij op rekenen

Wij zoeken een coördinerend (senior) begeleider met affiniteit en ervaring met de doelgroep.

Jij brengt het volgende met je mee:

Ons aanbod voor jou

Wij zijn Buro Voor Jou. Een jonge en frisse bemiddelaar binnen de zorg, de overheid en het onderwijs. Door onze achtergrond in deze sectoren zijn wij er écht voor de instellingen en Voor Jou.

Samen gaan wij in gesprek om te bespreken wat jij belangrijk vindt aan je nieuwe werkplek. Door een luisterend oor te bieden en vragen te stellen weten wij wat jij nodig hebt in een nieuwe job. Zo verbinden wij jou aan de juiste uitdaging en daar wordt iedereen gelukkig van.

Verder:

Inlichtingen

Tarik Bel Hadi

Sollicitatie

Tarik Bel Hadi tarik@burovoorjou.nl
Solliciteren

© 2021 burovoorjou.nl - All rights reserved - Webdesign en development by Dunico websites and advertising

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram