Verpleegkundige GGZ - Noord-Holland

Persoonlijkheidsstoornissen, depressie, verslaving, autisme. Alles komt voor bij deze patiënten en vaak per patiënt meerdere ziektebeelden tegelijk. Ben jij hier bekend mee of wil jij juist leren hoe je de juiste begeleiding kan bieden aan patiënten met deze complexe problematiek? Dan kan dit weleens de baan zijn die helemaal bij jou past!

Hier is je nieuwe job

Jij gaat aan de slag op een klinische setting van een grote GGZ instelling in Noord-Holland. De kliniek bestaat uit drie verschillende afdelingen waarvan twee gesloten afdelingen en één open afdeling. Bij alle patiënten binnen de kliniek is er sprake van zeer ernstige psychiatrische problematiek. Concreet houdt dit in dat er sprake is van triple of multi-diagnose bij de patiënten. Het grootste gedeelte is chronisch ziek wat betekent dat je hele kleine stapjes voorwaarts kan zetten met hen. Je komt terecht in een multi-disciplinair team waarbij je nauw samenwerkt met collega verpleegkundigen, begeleiders en gedragsdeskundigen.

Dit ga je doen

Als verpleegkundige pas jij je klinische blik toe tijdens het werk. Jij weet het onderscheid te maken tussen een patiënt die aan het ijlen is vanwege een suikertekort of dat er daadwerkelijk sprake is van waanbeelden bij de patiënt. Hiernaast begeleid je samen met je collega's de patiënten op de afdeling gedurende de dag. Door naast hen te staan probeer je zoveel mogelijk stappen voorwaarts te zetten en laat jij je niet uit het veld slaan bij eventuele tegenslagen. Je werkt samen met het team vanuit de visie, dat je niet kijkt naar het gedrag maar waar het gedrag vandaan komt en benut de goede eigenschappen van de patiënten optimaal om hun te laten groeien.

Waar wij op rekenen

 • Je beschikt over een verpleegkundige niv. 4 diploma;
 • Je hebt een geldige BIG-registratie;
 • Langdurige zorg bieden binnen de GGZ spreekt je aan;
 • Je bent een kei in het opbouwen van een vertrouwensband;
 • Je deinst niet terug voor fysieke en/of verbale agressie;
 • Je kan de-escalerend werken.

Ons aanbod voor jou

Wij zijn Buro Voor Jou. Een jonge en frisse bemiddelaar binnen de zorg, de overheid en het onderwijs. Door onze achtergrond in deze sectoren zijn wij er écht voor de instellingen en Voor Jou.

Samen gaan wij in gesprek om te bespreken wat jij belangrijk vindt aan je nieuwe werkplek. Door een luisterend oor te bieden en vragen te stellen weten wij wat jij nodig hebt in een nieuwe job. Zo verbinden wij jou aan de juiste uitdaging en daar wordt iedereen gelukkig van.

 • Een contract voor bepaalde tijd;
 • Een marktconform salaris aan de hand van CAO Gehandicaptenzorg (Schaal 40);
 • Een goede pensioenregeling bij StiPP;
 • Een groot netwerk aan zorginstellingen. Zo heb jij de keuze uit een breed aanbod aan interessante vacatures;
 • Een persoonlijke contactpersoon binnen Buro Voor Jou die je ondersteunt tijdens de sollicitatiegesprekken en die je begeleidt op de werkvloer.

Inlichtingen

Sebastian Savarimuthu

Sollicitatie

Sebastian Savarimuthu sebastian@burovoorjou.nl
Meer weten over deze vacature?

Buro Voor Jou:

030-8991858
info@burovoorjou.nl
Chat met ons via Whatsapp

Solliciteren

Het sollicitatieproces

Solliciteer

Binnen 24 uur krijg jij een reactie op je sollicitatie.

Telefonische kennismaking

Wanneer wij voldoende kansen voor je zien, nodigen wij je graag uit voor een eerste gesprek

Eerste gesprek

Wij gaan samen met jou in gesprek bij ons op locatie om je beter te leren kennen.

Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de inhoud en geven we antwoord op alle vragen die jij nog hebt.

Contract

Als er van beide kanten een goed gevoel is, doen wij je graag een voorstel

Vind jouw baan

Recente Vacatures

O nee...

Geen geschikte vacature voor jou?

Dit kan vandaag al veranderen! Wij staan namelijk dagelijks in contact met onze opdrachtgevers over nieuwe uitdagingen. Schrijf je in en je wordt hiervan als eerste op de hoogte gehouden. 

Schrijf je in!

© 2021 burovoorjou.nl - All rights reserved - Webdesign en development by Dunico websites and advertising

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram