Begeleider LVB+ - Gelderland

Introductie

Jongvolwassenen met een LVB en bijkomende problematiek, die een heftig straatleven achter de rug hebben. Voor deze doelgroep zet jij je volledig in om het beste uit hun te halen. Je stapt niet opzij voor complexe (psychiatrische) problematiek, maar ziet de uitdaging hierin. Voel jij je aangesproken? Dan kan dit weleens de baan zijn die bij jou past!

Hier ga je aan de slag

Je komt te werken op een woonlocatie van een grote zorginstelling binnen de VG. Op deze locatie wonen 8 cliënten waarvan 7 mannen en 1 vrouw. Je komt te werken met een jonge doelgroep waarbij de leeftijden van de cliënten variëren van 20 tot 35 jaar. Elke cliënt heeft een eigen kamer met alle benodigde voorzieningen, tevens is er een gezamenlijke woonkamer. Waar de ene cliënt op vrijwillige basis verblijft op deze locatie, heeft de ander een rechterlijke maatregel waarvoor een "gesloten deur" wordt gehanteerd. De sociaal emotionele ontwikkeling zit op peuterniveau en het cognitief vermogen op puber niveau. Op de afdeling kom je te werken met een gedreven team van begeleiders. 

Dit ga je doen

Wat onderscheidend is aan deze locatie is dat hier niet word gedaan aan groepsbegeleiding. Het gaat om individuele begeleiding waarbij je soms een subgroep bij elkaar hebt. Als begeleider zorg jij ervoor dat de dag zo zinvol mogelijk verloopt en houdt jij je bezig met vraagstukken zoals het vinden van passend werk voor cliënten. Naast de begeleiding op de woonlocatie begeleidt je de cliënten ook naar en tijdens de dagbesteding, dit zorg voor veel afwisseling! Wat wij van jou verwachten

 • Je beschikt minimaal over een MMZ/SPW (of soortgelijk) niv. 4 diploma
 • De doelgroep met een LVB+ spreekt je aan
 • Je weet een vertrouwensband op te bouwen
 • Je deinst niet terug voor verbale en/of fysieke agressie
 • Je kan de-escalerend werken
 • Je hebt een lange adem 

Ons aanbod voor jou

Wij zijn Buro Voor Jou. Een jonge en frisse bemiddelaar binnen de zorg, de overheid en het onderwijs. Door onze achtergrond in deze sectoren zijn wij er écht voor de instellingen en Voor Jou.

Samen gaan wij in gesprek om te bespreken wat jij belangrijk vindt aan je nieuwe werkplek. Door een luisterend oor te bieden en vragen te stellen weten wij wat jij nodig hebt in een nieuwe job. Zo verbinden wij jou aan de juiste uitdaging en daar wordt iedereen gelukkig van.

 • Een contract voor bepaalde tijd;
 • Een marktconform salaris aan de hand van CAO Gehandicaptenzorg (Schaal 40);
 • Een goede pensioenregeling bij StiPP;
 • Een groot netwerk aan zorginstellingen. Zo heb jij de keuze uit een breed aanbod aan interessante vacatures;
 • Een persoonlijke contactpersoon binnen Buro Voor Jou die je ondersteunt tijdens de sollicitatiegesprekken en die je begeleidt op de werkvloer.

Inlichtingen

Sebastian Savarimuthu

Sollicitatie

Sebastian Savarimuthu sebastian@burovoorjou.nl

Solliciteren

Het sollicitatieproces

Solliciteer

Binnen 24 uur krijg jij een reactie op je sollicitatie.

Telefonische kennismaking

Wanneer wij voldoende kansen voor je zien, nodigen wij je graag uit voor een eerste gesprek

Eerste gesprek

Wij gaan samen met jou in gesprek bij ons op locatie om je beter te leren kennen.

Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de inhoud en geven we antwoord op alle vragen die jij nog hebt.

Contract

Als er van beide kanten een goed gevoel is, doen wij je graag een voorstel

Vind jouw baan

Recente Vacatures

O nee...

Geen geschikte vacature voor jou?

Dit kan vandaag al veranderen! Wij staan namelijk dagelijks in contact met onze opdrachtgevers over nieuwe uitdagingen. Schrijf je in en je wordt hiervan als eerste op de hoogte gehouden. 

Schrijf je in!

© 2024 burovoorjou.nl - All rights reserved - Webdesign en development by Dunico websites and advertising

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram