Opdrachtgevers

Door onze achtergrond binnen de publieke sector, ruime ervaring en persoonlijke aanpak weten wij de juiste verbinding te maken tussen uw organisatie en professionals. 

Onze kracht 

Wij verbinden

Als instelling kunt u te maken hebben met personele vraagstukken die om een tijdelijke- of een duurzame oplossing vragen. Buro Voor Jou beschikt over de kennis, ervaring en het netwerk om de juiste professional snel te verbinden aan uw organisatie.

Buro Voor Jou heeft ruim 5 jaar ervaring in het detacheren binnen de publieke sector. Hiernaast is ons DNA gevormd door onze achtergrond binnen de overheid, de gemeente en de zorg. Onze achtergrond en ervaring maakt dat wij uw situatie door weten te vertalen naar de juiste oplossing voor uw specifieke situatie. 

 

Voordelen

  • Ruime ervaring binnen de publieke sector
  • Groot netwerk van professionals
  • Uitstekende begeleiding
  • Maatwerk oplossingen

Dienstverlening

Doorstroomtraject

Instellingen binnen de zorg, de overheid en het onderwijs kampen met structurele personeelsvraagstukken en merken dat de uitdaging steeds groter wordt om vast personeel aan te trekken in een krappe arbeidsmarkt. Wij geloven erin dat instellingen er vaak het beste bij zijn geholpen, als professionals duurzaam worden verbonden aan een instelling. Bij een juiste match, is dit uiteindelijk het beste voor iedereen.  

 

 

Tijdelijke inzet

Als instelling heb je constant te maken met veranderende omstandigheden. Denk aan wetswijzigingen die vragen om een andere werkwijze, een langdurig zieke medewerker of een medewerker die op korte termijn met zwangerschapsverlof gaat. Dit kan ertoe leiden dat men geholpen is bij een tijdelijke oplossing. Buro Voor Jou ondersteunt op dit vlak door een deskundige professional in te zetten voor een van te voren besproken periode.

 

Samenwerken

Wat kunt u van ons verwachten 

(Telefonische) Intake

Onze adviseur bespreekt graag waar u naar op zoek bent. Door goed te luisteren en het stellen van de juiste vragen, achterhalen wij wat uw harde en zachte criteria zijn.

Voorstellen kandidaten

Wij gaan aan de slag om de beste professional voor uw opdracht te zoeken. Zodra wij na een uitvoerige screening overtuigt zijn van een match, delen wij snel de CV's met u.

Kennismakings gesprek

Heeft u interesse in een aantal professionals? Mooi! Dan komen zij persoonlijk kennis maken.

Succesvolle Match

Is de professional geschikt voor uw oprdacht? Top! Dan gaan wij ervoor zorgen dat de professional zo snel mogelijk kan starten.

Begeleiding

Als een professional start is dit het begin van de samenwerking en bewaken we gezamenlijk de voortgang.

Contact Opnemen

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Buro Voor Jou zorgt voor verbinding tussen instellingen en professionals. Ben jij nieuwsgierig wat wij voor jou als werkgever of werkzoekende kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.
Neem vrijblijvend contact op
Reviews
Ervaringen van Opdrachtgevers

Wat ik mooi vind is dat ik geen verschil merk tussen mijn eigen medewerkers en de medewerkers van Buro Voor Jou. Waar wij veel aan hebben is dat medewerkers ook in dienst komen bij onze organisatie.

Wendy

Teamleider PG

Wat ik fijn vind aan de samenwerking is dat Buro Voor Jou begrijpt wat we nodig hebben en dat zij meedenken. Hun eerlijke en transparante aanpak resulteert in goede matches voor onze school.

Irene

Teamleider Bovenbouw, VO

© 2021 burovoorjou.nl - All rights reserved - Webdesign en development by Dunico websites and advertising

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram