Zorg

Bij Buro Voor Jou zorgen we voor de juiste match tussen jouw organisatie en ervaren professionals. Hierdoor kan de continuïteit en goede zorg worden gewaarborgd. Dat is onze missie.

 

Buro voor jou

Voor de Zorg

Uitdagingen in de Zorg
Zorginstellingen worden geconfronteerd met grote uitdagingen als het gaat om het aantrekken en behouden van gekwalificeerd personeel. De zorgsector plaatst hoge eisen aan haar professionals, vooral vanwege de toenemende werkdruk. Het verminderen van personeelsverloop en het vergroten van de instroom van nieuwe medewerkers is daarom van groot belang.

Onze Missie 
Bij Buro Voor Jou hebben we ruime ervaring in het koppelen van professionals aan zorginstellingen. Onze passie is om bij te dragen aan de continuïteit van zorg in deze instellingen en om professionals uit te rusten met uitdagende kansen die goed passen bij hun expertise. Dit komt niet alleen ten goede aan jou en de professionals, maar bovenal aan de cliënten die afhankelijk zijn van hoogwaardige zorg.

Doorstroommogelijkheden
Bij Buro Voor Jou geloven we sterk in doorstroommogelijkheden voor zorginstellingen. We delen dit geloof omdat zorginstellingen vaak langdurige uitdagingen hebben met betrekking tot personeelsvraagstukken. In deze gevallen stellen we een professional ter beschikking die als doel heeft om uiteindelijk bij uw organisatie in dienst te treden. Dit is voordelig voor alle betrokkenen

Tijdelijke Ondersteuning
Als zorginstelling krijg je vaak te maken met veranderende omstandigheden, zoals ziektevervanging, zwangerschapsverlof, wetswijzigingen en andere veranderingen. In zulke situaties kan het nuttig zijn om een ervaren professional tijdelijk in te zetten. Buro Voor Jou biedt ondersteuning door gekwalificeerde professionals voor een vooraf afgesproken periode beschikbaar te stellen.

Onze voordelen

Voor uw organisatie

  • Groot netwerk van zorgprofessionals
  • Ruime ervaring binnen de zorg
  • Uitvoerige screening
  • Snel de juiste match
  • Projectbegeleiding
Detacheren in de Zorg

Samenwerken

Wat kunt u van ons verwachten

(Telefonische) Intake

Onze adviseur bespreekt graag waar u naar op zoek bent. Door goed te luisteren en het stellen van de juiste vragen, achterhalen wij wat uw harde en zachte criteria zijn.

Voorstellen kandidaten

Wij gaan aan de slag om de beste professional voor uw opdracht te zoeken. Zodra wij na een uitvoerige screening overtuigt zijn van een match, delen wij snel de CV's met u.

Kennismakings gesprek

Heeft u interesse in een aantal professionals? Mooi! Dan komen zij persoonlijk kennis maken.

Succesvolle Match

Is de professional geschikt voor uw oprdacht? Top! Dan gaan wij ervoor zorgen dat de professional zo snel mogelijk kan starten.

Begeleiding

Als een professional start is dit het begin van de samenwerking en bewaken we gezamenlijk de voortgang.

Contact Opnemen

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Buro Voor Jou zorgt voor verbinding tussen instellingen en professionals. Ben jij nieuwsgierig wat wij voor jou als werkgever of werkzoekende kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.
Neem vrijblijvend contact op
Reviews
Ervaringen van Opdrachtgevers

Wat ik mooi vind is dat ik geen verschil merk tussen mijn eigen medewerkers en de medewerkers van Buro Voor Jou. Waar wij veel aan hebben is dat medewerkers ook in dienst komen bij onze organisatie.

Wendy

Teamleider PG

Buro Voor Jou helpt ons bij tijdelijke en vaste functies met het inzetten van gedragsdeskundigen. Zij zetten zowel jonge ambitieuze professionals in als ervaren krachten die verbonden zijn aan woongroepen of verantwoordelijk zijn voor psychodiagnostiek en behandeling.

Eric

Manager Behandeling

Samenwerken met Buro Voor Jou 

Wij streven naar tevredenheid voor iedereen

De Perfecte Match 
Bij Buro Voor Jou staat persoonlijke aandacht centraal in onze dienstverlening. Daarom nemen we de tijd om uw zorginstelling echt te begrijpen. We luisteren aandachtig en stellen de juiste vragen om te begrijpen welk type professional het beste bij uw behoeften past. Omdat we onze professionals ook goed kennen, kunnen we snel de juiste match vinden voor uw organisatie.

Snel Toegang tot Bekwame Zorgprofessionals
Buro Voor Jou heeft een uitgebreid netwerk van zorgprofessionals. We zijn voortdurend bezig met het werven en selecteren van verzorgenden-IG, verpleegkundigen, begeleiders, (basis)artsen en gedragsdeskundigen. Hierdoor kunnen we snel een passende oplossing bieden wanneer uw situatie dat vereist

Wij staan aan uw zijde 
Elke situatie vereist een unieke aanpak, of het nu gaat om een permanente of tijdelijke functie, een interim-opdracht of het inzetten van specifieke deskundigheid. Buro Voor Jou denkt met u mee om uw organisatiedoelen te bereiken.

© 2024 burovoorjou.nl - All rights reserved - Webdesign en development by Dunico websites and advertising

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram