Zorg

De juiste verbinding maken tussen uw organisatie en vakkundige professionals. Hierdoor kan de continuïteit en goede zorg worden gewaarborgd. Dat is waar wij het voor doen. 

 

Buro voor jou

Voor de Zorg

Ontwikkelingen
Zorginstellingen staan voor grote uitdagingen als het gaat om personele vraagstukken. De zorg vraagt namelijk best veel van haar professionals. Dit komt doordat er sprake is van een toenemende werkdruk. Het verminderen van de uitstroom en verhogen van de instroom is dan ook een belangrijk onderwerp. 

Onze drive 
Buro Voor Jou heeft jarenlange ervaring als het gaat om het verbinden van professionals aan zorginstellingen. Het is onze drijfveer om een steentje bij te dragen om de continuïteit van zorg binnen zorginstellingen te waarborgen en een professional te koppelen aan de juiste uitdaging. Dat is goed voor jullie, de professional en het allerbelangrijkste, de cliënten.

Doorstroomtraject
Wij geloven dat zorginstellingen vaak het meest gebaat zijn bij doorstroomtrajecten. Dit geloof komt voort uit het feit dat zorginstellingen vaak kampen met structurele uitdagingen bij personele vraagstukken. In deze situaties zetten wij een professional in, die als doel heeft om in dienst te treden bij uw organisatie. En dit is goed voor iedereen. 

Tijdelijke inzet
Als zorginstelling heb je constant te maken met veranderende omstandigheden. Of het nu gaat om ziektevervanging, zwangerschapsverlof, wetswijzigingen of andere veranderingen.  Dit kan ertoe leiden dat men geholpen is bij het tijdelijk inzetten van een deskundige professional. Buro Voor Jou ondersteunt op dit vlak door een gekwalificeerde en deskundige professional in te zetten voor een van te voren besproken periode.

Onze voordelen

Voor uw organisatie

  • Groot netwerk van zorgprofessionals
  • Ruime ervaring binnen de zorg
  • Uitvoerige screening
  • Snel de juiste match
  • Projectbegeleiding
Detacheren in de Zorg

Samenwerken

Wat kunt u van ons verwachten

(Telefonische) Intake

Onze adviseur bespreekt graag waar u naar op zoek bent. Door goed te luisteren en het stellen van de juiste vragen, achterhalen wij wat uw harde en zachte criteria zijn.

Voorstellen kandidaten

Wij gaan aan de slag om de beste professional voor uw opdracht te zoeken. Zodra wij na een uitvoerige screening overtuigt zijn van een match, delen wij snel de CV's met u.

Kennismakings gesprek

Heeft u interesse in een aantal professionals? Mooi! Dan komen zij persoonlijk kennis maken.

Succesvolle Match

Is de professional geschikt voor uw oprdacht? Top! Dan gaan wij ervoor zorgen dat de professional zo snel mogelijk kan starten.

Begeleiding

Als een professional start is dit het begin van de samenwerking en bewaken we gezamenlijk de voortgang.

Contact Opnemen

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Buro Voor Jou zorgt voor verbinding tussen instellingen en professionals. Ben jij nieuwsgierig wat wij voor jou als werkgever of werkzoekende kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.
Neem vrijblijvend contact op
Reviews
Ervaringen van Opdrachtgevers

Wat ik mooi vind is dat ik geen verschil merk tussen mijn eigen medewerkers en de medewerkers van Buro Voor Jou. Waar wij veel aan hebben is dat medewerkers ook in dienst komen bij onze organisatie.

Wendy

Teamleider PG

Buro Voor Jou helpt ons bij tijdelijke en vaste functies met het inzetten van gedragsdeskundigen. Zij zetten zowel jonge ambitieuze professionals in als ervaren krachten die verbonden zijn aan woongroepen of verantwoordelijk zijn voor psychodiagnostiek en behandeling.

Eric

Manager Behandeling

Samenwerken met Buro Voor Jou 

Iedereen tevreden 

De juiste match
Persoonlijke aandacht is een belangrijke pijler in onze dienstverlening. Dit is dan ook de reden dat wij het belangrijk vinden om uw zorginstelling echt te leren kennen. Wij luisteren goed en stellen de juiste vragen om een goed beeld te krijgen wat voor type professional bij jullie past. Omdat wij ook onze professionals goed kennen, kunnen wij snel de juiste match maken voor uw organisatie. 

Snel bevoegd en bekwame zorgprofessionals
Buro Voor Jou heeft een ruim netwerk van zorgprofessionals. Constant zijn wij bezig met het werven en selecteren van verzorgende-IG, verpleegkundigen, begeleiders, (basis)-artsen en gedragsdeskundigen. Hierdoor kunnen wij snel een passende oplossing bieden wanneer uw situatie hierom vraagt.

Wij denken mee 
Elke situatie vraagt om een andere oplossing. Of het nu gaat om een vaste of tijdelijke functie, een interim opdracht of het inhuren van specifieke expertise. Buro Voor Jou denkt met u mee zodat uw organisatiedoelstellingen kunnen worden behaald.

© 2021 burovoorjou.nl - All rights reserved - Webdesign en development by Dunico websites and advertising

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram