Onderwijs

De juiste verbinding maken zodat de continuïteit en kwaliteit van het onderwijs wordt gewaarborgd, docenten op hun plek zitten en leerlingen het beste onderwijs krijgen die zij verdienen. Dat is waar wij het voor doen. 

Buro Voor Jou

Voor het onderwijs

Ontwikkelingen
De afgelopen jaren is het lerarentekort enorm toegenomen. Dit heeft onder andere zijn gevolgen op de werkdruk,  de werkwijze, de continuīteit en het uit te voeren beleid van onderwijsinstellingen. Door onze ruime kennis en ervaring binnen het onderwijs, kunnen wij onderwijsinstellingen ondersteunen bij tijdelijke en structurele personele vraagstukken.

Onze drive
Buro Voor Jou heeft jarenlange ervaring als het gaat om het verbinden van professionals aan onderwijsinstellingen. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen leren, wij uw school écht kennen. Zo komen wij erachter wie het beste bij jullie past en kunnen wij de juiste docent verbinden aan uw onderwijsinstelling. Dat is goed voor jullie, de professional en het allerbelangrijkste de leerlingen.

Doorstroomtraject
Het op orde krijgen én houden van de formaties is een belangrijke pijler voor het bieden van goed onderwijs. Met ons doorstroomtraject willen wij hier een steentje aan bijdragen. Hierbij is het doel dat een docent via ons uiteindelijk in dienst treed bij uw organisatie. Dit is goed voor iedereen. 

Tijdelijke inzet
Als onderwijsinstelling is het belangrijk om de continuïteit van het onderwijs te waarborgen. Wanneer er sprake is van langdurige ziekte of zwangerschap, bent u geholpen bij een tijdelijke inzet van een docent. Buro voor jou ondersteunt op dit vlak door een gekwalificeerde en deskundige docent in te zetten voor een van te voren besproken periode.

Onze voordelen 

Voor uw organisatie

  • Ruime ervaring binnen het onderwijs 
  • Groot netwerk van docenten 
  • Uitvoerige screening
  • Snel de juiste match
  • Projectbegeleiding 
Detacheren binnen het onderwijs

Samenwerken

Wat kunt u van ons verwachten

(Telefonische) Intake

Onze adviseur bespreekt graag waar u naar op zoek bent. Door goed te luisteren en het stellen van de juiste vragen, achterhalen wij wat uw harde en zachte criteria zijn.

Voorstellen kandidaten

Wij gaan aan de slag om de beste professional voor uw opdracht te zoeken. Zodra wij na een uitvoerige screening overtuigt zijn van een match, delen wij snel de CV's met u.

Kennismakings gesprek

Heeft u interesse in een aantal professionals? Mooi! Dan komen zij persoonlijk kennis maken.

Succesvolle Match

Is de professional geschikt voor uw oprdacht? Top! Dan gaan wij ervoor zorgen dat de professional zo snel mogelijk kan starten.

Begeleiding

Als een professional start is dit het begin van de samenwerking en bewaken we gezamenlijk de voortgang.

Contact Opnemen

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Buro Voor Jou zorgt voor verbinding tussen instellingen en professionals. Ben jij nieuwsgierig wat wij voor jou als werkgever of werkzoekende kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.
Neem vrijblijvend contact op
Reviews
Ervaringen van Opdrachtgevers

Buro Voor Jou is onze partner voor zowel tijdelijke als vaste functies. Onze school en leerlingen vragen om docenten met specifieke kennis en kunde. Hier weten zij goed invulling aan te geven.

Frank

Directeur VSO

Wat ik fijn vind aan de samenwerking is dat Buro Voor Jou begrijpt wat we nodig hebben en dat zij meedenken. Hun eerlijke en transparante aanpak resulteert in goede matches voor onze school.

Irene

Teamleider Bovenbouw, VO

Samenwerken met Buro Voor Jou

Iedereen tevreden

Persoonlijke aanpak
Persoonlijke aandacht is een belangrijke pijler in onze dienstverlening. Dit is dan ook de reden dat wij het belangrijk vinden om een school écht te leren kennen. Zo komen wij erachter, wie er het beste bij jullie past. Door goed te luisteren naar de behoeften van de scholen en leerkrachten, kunnen wij een optimale match maken. 

Snel de juiste oplossing
Het waarborgen van de continuïteit is essentieel binnen het onderwijs. Een partner die hieraan bijdraagt wanneer het nodig is, is een fijne gedachte. Met ons ruime netwerk en constante werving en selectie van goede docenten, kunnen wij snel een passende oplossing bieden.

Tijd voor kwaliteit
Buro Voor Jou vindt het belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van haar docenten. Naast het screenen van docenten op hun kwaliteiten, begeleiden wij docenten tijdens hun loopbaan. Middels het voeren van evaluatie- en ontwikkelgesprekken dragen wij bij aan het constant ontwikkelen van onze docenten en de kwaliteit te waarborgen.

Uw belang is ons belang
Het belang van uw school en haar leerlingen staat bij ons voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan het maken van de juiste match tussen uw school en onze docenten. Dit zorgt ervoor dat de continuïteit kan worden gewaarborgd en leerlingen het beste onderwijs krijgen die zij verdienen.

© 2021 burovoorjou.nl - All rights reserved - Webdesign en development by Dunico websites and advertising

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram