Onderwijs

Bij Buro Voor Jou leggen we de juiste verbindingen om de onderwijskwaliteit te waarborgen. Onze missie is om docenten op de juiste plek te krijgen, zodat leerlingen het best mogelijke onderwijs krijgen die zij verdienen.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.

Buro Voor Jou

Voor het onderwijs

Onderwijsontwikkelingen en Personeelsoplossingen
De recente jaren hebben geleid tot een aanzienlijk lerarentekort, met aanzienlijke gevolgen voor werkdruk, onderwijsmethoden, continuïteit en beleidsuitvoering in onderwijsinstellingen. Buro Voor Jou begrijpt deze uitdagingen en put uit ruime ervaring om onderwijsinstellingen hierbij te ondersteunen.

Onze Toewijding aan Kwaliteit
Met jarenlange ervaring in het verbinden van professionals aan onderwijsinstellingen, nemen we de tijd om uw school echt te begrijpen. We stellen de juiste vragen en luisteren aandachtig, zodat we kunnen bepalen welke docent het best past bij uw onderwijsinstelling. Dit komt niet alleen uw school en de professional ten goede, maar bovenal de leerlingen. 

Doorstroommogelijkheden 
Een goed georganiseerde en stabiele formatie is van essentieel belang voor de levering van hoogwaardig onderwijs. Ons doorstroomtraject is ontworpen om hieraan bij te dragen. Het uiteindelijke doel is om een docent via ons in dienst te nemen binnen uw organisatie, wat gunstig is voor alle betrokkenen.

Tijdelijke Ondersteuning voor Onderwijscontinuïteit 
Onderwijsinstellingen moeten de continuïteit van het onderwijs waarborgen, zelfs bij langdurige ziekte of zwangerschapsverlof. In dergelijke situaties kan Buro Voor Jou ondersteuning bieden door een gekwalificeerde en deskundige docent in te zetten voor een vooraf besproken periode.

Onze voordelen 

Voor uw organisatie

  • Ruime ervaring binnen het onderwijs 
  • Groot netwerk van docenten 
  • Uitvoerige screening
  • Snel de juiste match
  • Projectbegeleiding 
Detacheren binnen het onderwijs

Samenwerken

Wat kunt u van ons verwachten

(Telefonische) Intake

Onze adviseur bespreekt graag waar u naar op zoek bent. Door goed te luisteren en het stellen van de juiste vragen, achterhalen wij wat uw harde en zachte criteria zijn.

Voorstellen kandidaten

Wij gaan aan de slag om de beste professional voor uw opdracht te zoeken. Zodra wij na een uitvoerige screening overtuigt zijn van een match, delen wij snel de CV's met u.

Kennismakings gesprek

Heeft u interesse in een aantal professionals? Mooi! Dan komen zij persoonlijk kennis maken.

Succesvolle Match

Is de professional geschikt voor uw oprdacht? Top! Dan gaan wij ervoor zorgen dat de professional zo snel mogelijk kan starten.

Begeleiding

Als een professional start is dit het begin van de samenwerking en bewaken we gezamenlijk de voortgang.

Contact Opnemen

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Buro Voor Jou zorgt voor verbinding tussen instellingen en professionals. Ben jij nieuwsgierig wat wij voor jou als werkgever of werkzoekende kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.
Neem vrijblijvend contact op
Reviews
Ervaringen van Opdrachtgevers

Buro Voor Jou is onze partner voor zowel tijdelijke als vaste functies. Onze school en leerlingen vragen om docenten met specifieke kennis en kunde. Hier weten zij goed invulling aan te geven.

Frank

Directeur VSO

Wat ik fijn vind aan de samenwerking is dat Buro Voor Jou begrijpt wat we nodig hebben en dat zij meedenken. Hun eerlijke en transparante aanpak resulteert in goede matches voor onze school.

Irene

Teamleider Bovenbouw, VO

Samenwerken met Buro Voor Jou

Iedereen tevreden

Persoonlijke Betrokkenheid 
Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal in onze aanpak. We hechten veel waarde aan het grondig leren kennen van scholen, zodat we de perfecte match kunnen vinden. Door goed te luisteren naar de behoeften van scholen en leerkrachten, kunnen we snel de juiste oplossingen bieden

Continuïteit Gewaarborgd
In het onderwijs is het handhaven van continuïteit van cruciaal belang. We begrijpen dat en zijn er wanneer je ons nodig hebt. Met ons uitgebreide netwerk en voortdurende werving en selectie van getalenteerde docenten, kunnen we snel en effectief passende oplossingen bieden.

Kwaliteit staat voorop
Bij Buro Voor Jou zijn we toegewijd aan de groei en ontwikkeling van onze docenten. We screenen niet alleen op kwaliteit, maar begeleiden docenten gedurende hun loopbaan. Door middel van evaluatie- en ontwikkelgesprekken zorgen we ervoor dat onze docenten voortdurend groeien en dat de kwaliteit hoog blijft

Uw belang, onze prioriteit
Bij ons staat het succes van uw school en leerlingen voorop. We besteden aandacht aan het maken van de juiste match tussen uw school en onze docenten, wat de continuïteit waarborgt en leerlingen het beste onderwijs biedt die ze verdienen. 

© 2024 burovoorjou.nl - All rights reserved - Webdesign en development by Dunico websites and advertising

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram