Docent Zorg en Welzijn - Utrecht

Introductie

Alle docenten zijn onmisbaar, maar in jouw specifieke geval gaat deze vlieger nog meer op. Waarom? Jij geeft les aan de toekomstige professionals voor de sector Zorg en Welzijn en jij weet als geen ander, deze professionals zijn hard nodig! Heb jij niet alleen een grote passie voor je vak maar ook voor de leerlingen en durf jij buiten kaders te denken om de materie over te brengen? Lees dan verder. 

Hier ga je aan de slag

Jij gaat aan de slag op een VMBO/HAVO school in Utrecht die gehuisvest is in een splinternieuw gebouw. Het gebouw past helemaal bij de visie van deze toekomstgerichte school, "het onderwijs van morgen". Hierbij staat centraal dat de omgeving van de school wordt betrokken bij de ontwikkeling van de leerlingen en leerlingen constant worden getriggered om het beste uit hunzelf te halen door maatwerk onderwijs te bieden. De school heeft ruim 500 leerlingen die werkelijk waar een smeltkroes vormen van culturen en achtergronden. Als docent Zorg en Welzijn zal jij vol passie les geven aan de bovenbouw leerlingen van deze school. 

Dit ga je doen

Wij hoeven jou natuurlijk niet te vertellen hoe jij het vak Zorg en Welzijn geeft, dit kan jij namelijk als geen ander. Wat veel belangrijker is, is dat jij een kei bent in het maken van verbinding met de leerlingen. Jij weet een vertrouwensband op te bouwen en door jouw creativiteit biedt je variatie en keuzemogelijkheden om leerdoelen te behalen. Ook kijk jij door gedrag heen en schrik jij niet van externaliserend gedrag, je durft leerlingen op gedrag aan te spreken op een manier dat je naast de leerlingen staat. Als laatst streef jij er constant naar om het beste uit de leerlingen te halen. 

Wat wij van jou verwachten

 • Je hebt een tweedegraads bevoegdheid
 • Je bent sterk op pedagogisch vlak
 • Je kan verbinding maken met de leerlingen
 • Je beschikt over een flinke dosis creativiteit
 • Je werkt op basis van gelijkwaardigheid 
 • Je stelt constant hoge doelen

Ons aanbod voor jou

Wij zijn Buro Voor Jou. Een jonge en frisse bemiddelaar binnen de zorg, de overheid en het onderwijs. Door onze achtergrond in deze sectoren zijn wij er écht voor de instellingen en voor jou.

Samen gaan wij in gesprek om te bespreken wat jij belangrijk vindt aan je nieuwe werkplek. Door een luisterend oor te bieden en vragen te stellen weten wij wat jij nodig hebt in een nieuwe job. Is dit de job die helemaal bij je past? Dan kan je het volgende verwachten; 

 • Een contract voor bepaalde tijd voor minimaal 24 uur
 • Een marktconform salaris aan de hand van schaal LB (CAO VO)
 • Een reiskostenvergoeding volgens CAO VO
 • Een goede pensioenregeling bij StiPP
 • Een groot netwerk van onderwijsinstellingen. Zo heb jij de keuze uit een breed aanbod aan interessante vacatures
 • Een persoonlijke contactpersoon binnen Buro Voor Jou die je ondersteunt tijdens de sollicitatiegesprekken en die je begeleidt op de werkvloer

Inlichtingen

Sebastian Savarimuthu

Sollicitatie

Sebastian Savarimuthu sebastian@burovoorjou.nl

Solliciteren

Het sollicitatieproces

Solliciteer

Binnen 24 uur krijg jij een reactie op je sollicitatie.

Telefonische kennismaking

Wanneer wij voldoende kansen voor je zien, nodigen wij je graag uit voor een eerste gesprek

Eerste gesprek

Wij gaan samen met jou in gesprek bij ons op locatie om je beter te leren kennen.

Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de inhoud en geven we antwoord op alle vragen die jij nog hebt.

Contract

Als er van beide kanten een goed gevoel is, doen wij je graag een voorstel

Vind jouw baan

Recente Vacatures

O nee...

Geen geschikte vacature voor jou?

Dit kan vandaag al veranderen! Wij staan namelijk dagelijks in contact met onze opdrachtgevers over nieuwe uitdagingen. Schrijf je in en je wordt hiervan als eerste op de hoogte gehouden. 

Schrijf je in!

© 2024 burovoorjou.nl - All rights reserved - Webdesign en development by Dunico websites and advertising

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram