LO Docent ISK - Den Haag

Introductie

Wil jij als LO docent een verschil maken voor nieuwkomers? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

Hier ga je aan de slag

Deze school verwelkomt leerlingen uit diverse delen van de wereld, die veelal gedwongen zijn hun land van herkomst te verlaten. Bij aankomst in Nederland beheersen zij de Nederlandse taal nog niet. Als eerste onderwijsinstelling in hun nieuwe thuisland heeft de school de missie om hen voor te bereiden op een toekomst waarin de Nederlandse taal onmisbaar is. De school richt zich op het succesvol overbruggen van de kloof naar Nederlandstalig onderwijs. Daarnaast leren ze de leerlingen zelfstandigheid, samenwerking, respect voor anderen ongeacht achtergrond, kennis over het Nederlandse schoolsysteem en welke verwachtingen daaraan verbonden zijn.


Dit ga je doen

Als LO Docent speel je een cruciale rol in het stimuleren van de lichamelijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Je beschikt over uitstekende didactische vaardigheden om lessen op maat te maken die aansluiten bij de diverse culturele achtergronden van de leerlingen. Je hebt een sterke passie en drive om hen te motiveren en te inspireren om actief deel te nemen aan lichamelijke activiteiten en sport. Door het creëren van een positieve en inclusieve leeromgeving draag je bij aan het zelfvertrouwen en welzijn van de leerlingen.

Wat wij van jou verwachten

 • Bevoegdheid of ervaring in het onderwijs, bij voorkeur in het bezit van een relevant diploma voor lichamelijke opvoeding.

 • Ervaring met lesgeven aan diverse groepen en culturen is een pre.

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om een veilige en ondersteunende leeromgeving te creëren.

 • Flexibel en creatief in het bedenken van gevarieerde en uitdagende lesactiviteiten die aansluiten bij de behoeften en niveaus van de leerlingen.

 • Bereidheid om actief bij te dragen aan de voortdurende verbetering van het onderwijs.

Ons aanbod voor jou

Wij zijn Buro Voor Jou. Een jonge en frisse bemiddelaar binnen de zorg en het onderwijs. Door onze achtergrond in deze sectoren zijn wij er écht voor de instellingen en voor jou.

Samen gaan wij in gesprek om te bespreken wat jij belangrijk vindt aan je nieuwe werkplek. Door een luisterend oor te bieden en vragen te stellen weten wij wat jij nodig hebt in een nieuwe opdracht. Is dit de opdracht die helemaal bij je past? Dan kan je het volgende verwachten;

 • Een contract voor bepaalde tijd met een minimum van 24 uur per week.

 • Een marktconform salaris volgens de CAO VO, ingeschaald in schaal LB.

 • Reiskostenvergoeding conform de CAO VO.

 • Een uitstekende pensioenregeling via StiPP.

 • Toegang tot ons uitgebreide netwerk van onderwijsinstellingen, waardoor je kunt kiezen uit een breed scala aan interessante vacatures.

 • Een persoonlijke contactpersoon binnen Buro Voor Jou die je begeleidt tijdens het sollicitatieproces en ondersteunt op de werkvloer.

Inlichtingen

Jim van Klaveren

Sollicitatie

Jim van Klaveren

Solliciteren

Het sollicitatieproces

Solliciteer

Binnen 24 uur krijg jij een reactie op je sollicitatie.

Telefonische kennismaking

Wanneer wij voldoende kansen voor je zien, nodigen wij je graag uit voor een eerste gesprek

Eerste gesprek

Wij gaan samen met jou in gesprek bij ons op locatie om je beter te leren kennen.

Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de inhoud en geven we antwoord op alle vragen die jij nog hebt.

Contract

Als er van beide kanten een goed gevoel is, doen wij je graag een voorstel

Vind jouw baan

Recente Vacatures

O nee...

Geen geschikte vacature voor jou?

Dit kan vandaag al veranderen! Wij staan namelijk dagelijks in contact met onze opdrachtgevers over nieuwe uitdagingen. Schrijf je in en je wordt hiervan als eerste op de hoogte gehouden. 

Schrijf je in!

© 2024 burovoorjou.nl - All rights reserved - Webdesign en development by Dunico websites and advertising

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram