SPV PS - Amsterdam

Introductie

Jij bent een SPV'er die bekend is met allerlei persoonlijkheidsstoornissen. Met jouw kennis en expertise ben jij de "troubleshooter" voor de FACT teams op het moment dat zij er niet meer uit komen!

Hier ga je aan de slag

Jij gaat aan de slag bij het deelspecialisme Persoonlijkheidsstoornissen van een grote GGZ instelling in Noord-Holland. De regio is onderverdeeld in een aantal gebieden. Per gebied wordt er zorg verleend door 24-uurs acuut- en IHT teams die de behandeling op zich nemen van alle stoornissen. Wanneer er sprake is van een persoonlijkheidsstoornis en de teams er niet uitkomen ga jij als expert op dit vlak het team ondersteunen. De patienten zijn met name (jong) volwassenen met uiteenlopende persoonlijkheidsproblematiek en psychiatrische klachten.

Dit ga je doen

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) bij het deelspecialisme persoonlijkheidsstoornissen krijg je een gevarieerde functie, waar ruimte is voor persoonlijke groei en eigen inbreng. Hierbij werk je vraag gestuurd en cliëntgericht. Waarbij de relatie tussen jou en de cliënt de grootste bijdrage levert aan de behandeling. Als behandelaar werk je nauw samen met de collega’s van het  multidisciplinaire team zoals psychotherapeuten, klinisch psycholoog, sociotherapeuten, SPV, gz psychologen, ANIOS en een psychiater. Zelfstandig doe je diagnostiek, stel je het behandelplan op, voer je behandeling uit of coördineer je uitvoerend behandelaren. Behandelingen vinden zowel individueel als in een groep plaats, veelal face-to-face en daar waar mogelijk met behulp van e-Health programma’s.

Wat wij van jou verwachten

  • Je hebt een afgeronde opleiding als SPV-er 
  • Je hebt affiniteit en ervaring in het werken met patiënten met ernstige persoonlijkheidsstoornissen
  • Je bent een kei in zelfstandig en samenwerken
  • Je haalt voldoening uit het "puzzelen" voor de juiste oplossing 
  • Je beschikt over zelfreflectie en durft feedback te geven

Ons aanbod voor jou

Wij zijn Buro Voor Jou. Een jonge en frisse bemiddelaar binnen de zorg, de overheid en het onderwijs. Door onze achtergrond in deze sectoren zijn wij er écht voor de instellingen en Voor Jou.

Samen gaan wij in gesprek om te bespreken wat jij belangrijk vindt aan je nieuwe werkplek. Door een luisterend oor te bieden en vragen te stellen weten wij wat jij nodig hebt in een nieuwe job. Zo verbinden wij jou aan de juiste uitdaging en daar wordt iedereen gelukkig van.

Verder:

  • Een contract voor minimaal 24 uur;
  • Een marktconform salaris aan de hand van CAO GGZ (Schaal 55)
  • Een goede pensioenregeling bij StiPP;
  • Een groot netwerk aan zorginstellingen. Zo heb jij de keuze uit een breed aanbod aan interessante vacatures;
  • Een persoonlijk contactpersoon binnen Buro Voor Jou die je ondersteunt tijdens de sollicitatiegesprekken en die je begeleidt op de werkvloer.

Inlichtingen

Sebastian Savarimuthu

Sollicitatie

Sebastian Savarimuthu sebastian@burovoorjou.nl

Solliciteren

Het sollicitatieproces

Solliciteer

Binnen 24 uur krijg jij een reactie op je sollicitatie.

Telefonische kennismaking

Wanneer wij voldoende kansen voor je zien, nodigen wij je graag uit voor een eerste gesprek

Eerste gesprek

Wij gaan samen met jou in gesprek bij ons op locatie om je beter te leren kennen.

Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de inhoud en geven we antwoord op alle vragen die jij nog hebt.

Contract

Als er van beide kanten een goed gevoel is, doen wij je graag een voorstel

Vind jouw baan

Recente Vacatures

O nee...

Geen geschikte vacature voor jou?

Dit kan vandaag al veranderen! Wij staan namelijk dagelijks in contact met onze opdrachtgevers over nieuwe uitdagingen. Schrijf je in en je wordt hiervan als eerste op de hoogte gehouden. 

Schrijf je in!

© 2024 burovoorjou.nl - All rights reserved - Webdesign en development by Dunico websites and advertising

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram