Verpleegkundige Gebiedsteam GGZ - Utrecht

Introductie

Ben jij de enthousiaste en ervaren zzp'er in de functie van verpleegkundige of begeleider in een gebiedsteam? Dan zoeken wij jou!


Hier ga je aan de slag

Jij gaat aan de slag in een klein team in Utrecht bestaande uit 1 psychiater en 4 casemanagers/spv’ers. Het is een team waar de basis weer gelegd moet worden en betekent dat je dus open moet staan om binnen een dynamisch team terecht te komen. Het gebiedsteam begeleid en behandelt circa 100 patiënten. De patiënten hebben problemen en hulpvragen op verschillende levensgebieden. Denk hierbij aan werk, financiën, dak boven hun hoofd etc.. Hiernaast hebben ze vaak ook sociaal gezien een achterstand en beperkingen als het gaat om maatschappelijk functioneren. De patiënten krijgen diverse vormen van behandelingen denk hierbij aan groepsbehandeling voor zelfmoord- en angst problematiek, EMDR bij psychoses en schematherapie.

Dit ga je doen

Als verpleegkundige behandel en begeleid je de cliënten zoveel mogelijk in hun eigen omgeving. Je gaat dus veel op pad. Daarnaast wordt er contact gezocht met familie of andere mensen die eventueel betrokken zijn. Het doel is om de cliënten te ondersteunen in hun maatschappelijk herstel. Je hebt als verpleegkundige/casemanager je eigen caseload, de hoogte van je caseload is afhankelijk van het aantal uren die je werkt. Het is een functie waarbij een hoge mate van zelfstandigheid wordt gevraagd maar uiteraard kan je schakelen met je collega's binnen het multidisciplinaire team en worden de casussen uitvoerig besproken tijdens de MDO's, oftewel shared caseload. 

Wat wij van jou verwachten

  • Je hebt een afgeronde opleiding als Verpleegkundige/Social Work;
  • Je hebt affiniteit en/of ervaring in het werken binnen de ambulante GGZ;
  • Je bent een kei in het zelfstandig- en samenwerken;
  • Je haalt voldoening uit het "puzzelen" voor de juiste oplossing; 
  • Je beschikt over zelfreflectie en durft feedback te geven.

Ons aanbod voor jou

Wij zijn Buro Voor Jou. Een jonge en frisse bemiddelaar binnen de zorg, de overheid en het onderwijs. Door onze achtergrond in deze sectoren zijn wij er écht voor de instellingen en Voor Jou.

Samen gaan wij in gesprek om te bespreken wat jij belangrijk vindt aan je nieuwe werkplek. Door een luisterend oor te bieden en vragen te stellen weten wij wat jij nodig hebt in een nieuwe job. Zo verbinden wij jou aan de juiste uitdaging en daar wordt iedereen gelukkig van.

Verder:

  • Een opdracht voor minimaal 24 uur;
  • Een marktconform tarief;
  • Een groot netwerk aan zorginstellingen. Zo heb jij de keuze uit een breed aanbod aan interessante vacatures;
  • Een persoonlijk contactpersoon binnen Buro Voor Jou die je ondersteunt tijdens de sollicitatiegesprekken en die je begeleidt op de werkvloer.

Inlichtingen

Jim van Klaveren

Sollicitatie

Jim@burovoorjou.nl

Solliciteren

Het sollicitatieproces

Solliciteer

Binnen 24 uur krijg jij een reactie op je sollicitatie.

Telefonische kennismaking

Wanneer wij voldoende kansen voor je zien, nodigen wij je graag uit voor een eerste gesprek

Eerste gesprek

Wij gaan samen met jou in gesprek bij ons op locatie om je beter te leren kennen.

Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de inhoud en geven we antwoord op alle vragen die jij nog hebt.

Contract

Als er van beide kanten een goed gevoel is, doen wij je graag een voorstel

Vind jouw baan

Recente Vacatures

O nee...

Geen geschikte vacature voor jou?

Dit kan vandaag al veranderen! Wij staan namelijk dagelijks in contact met onze opdrachtgevers over nieuwe uitdagingen. Schrijf je in en je wordt hiervan als eerste op de hoogte gehouden. 

Schrijf je in!

© 2024 burovoorjou.nl - All rights reserved - Webdesign en development by Dunico websites and advertising

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram