Verpleegkundige NAH - Flevoland

Introductie

Mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel dat is waar jij je graag voor inzet. Als ervaren verpleegkundige is jouw klinische blik onmisbaar voor de cliënten en dit team. Jij hebt zowel een zorg- als begeleidershart en denkt graag mee om de zorg constant te verbeteren. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Hier ga je aan de slag

Als verpleegkundige ga je aan de slag op een woonlocatie waar 18 cliënten woonachtig zijn met NAH. Elke cliënt heeft een eigen appartement met alle benodigde voorzieningen. Ook is er een gezamenlijke ruimte waar men bij elkaar kan komen voor gezellige koffie- en eetmomenten en activiteiten. Wat de cliënten gemeen hebben met elkaar is dat zij NAH hebben, los hiervan zijn er veel verschillen. Zo zijn de leeftijden, zorg- en begeleidingsvraag erg verschillend, dit zorgt voor veel variatie in je werk! 

Dit ga je doen

In de rol van Senior Begeleider draai je de diensten gezamenlijk met het team. Tijdens een dienst geef je invulling aan de zorg- en of begeleidingsvraag van de cliënten. Hiernaast ben je samen met twee andere Senior Begeleiders verantwoordelijk voor het opstellen van de zorgplannen, het waarborgen van de voortgang en het coachen en aansturen van de woonbegeleiders in de uitvoering hiervan. Als expert op dit vlak draag jij ook bij aan de ontwikkeling van de werkwijze rondom zorgplannen, rapportages, de samenwerking met gedragsdeskundigen en het netwerk van cliënten.  

Wat wij van jou verwachten

 • Je bent een gediplomeerd MBO-verpleegkundige
 • Je hebt een geldige BIG-registratie 
 • Je bent voor 24-32 uur per week beschikbaar
 • Je bent een voorbeeld voor het team
 • Je bent een kartrekker en een verbinder
 • Je durft en kan feedback geven

Ons aanbod voor jou

Wij zijn Buro Voor Jou. Een jonge en frisse bemiddelaar binnen de zorg, de overheid en het onderwijs. Door onze achtergrond in deze sectoren zijn wij er écht voor de instellingen en Voor Jou. 

Samen gaan wij in gesprek om te bespreken wat jij belangrijk vindt aan je nieuwe werkplek. Door een luisterend oor te bieden en vragen te stellen weten wij wat jij nodig hebt in een nieuwe job. Zo verbinden wij jou aan de juiste uitdaging en daar wordt iedereen gelukkig van.

Verder: 

 • Een contract voor bepaalde tijd; 
 • Een marktconform salaris aan de hand van CAO Gehandicaptenzorg (Schaal 45); 
 • Een goede pensioenregeling bij StiPP; 
 • Een groot netwerk aan zorginstellingen. Zo heb jij de keuze uit een breed aanbod aan interessante vacatures; 
 • Een persoonlijke contactpersoon binnen Buro Voor Jou die je ondersteunt tijdens de sollicitatiegesprekken en die je begeleidt op de werkvloer; 

Inlichtingen

Sebastian Savarimuthu

Sollicitatie

Sebastian Savarimuthu sebastian@burovoorjou.nl

Solliciteren

Het sollicitatieproces

Solliciteer

Binnen 24 uur krijg jij een reactie op je sollicitatie.

Telefonische kennismaking

Wanneer wij voldoende kansen voor je zien, nodigen wij je graag uit voor een eerste gesprek

Eerste gesprek

Wij gaan samen met jou in gesprek bij ons op locatie om je beter te leren kennen.

Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de inhoud en geven we antwoord op alle vragen die jij nog hebt.

Contract

Als er van beide kanten een goed gevoel is, doen wij je graag een voorstel

Vind jouw baan

Recente Vacatures

O nee...

Geen geschikte vacature voor jou?

Dit kan vandaag al veranderen! Wij staan namelijk dagelijks in contact met onze opdrachtgevers over nieuwe uitdagingen. Schrijf je in en je wordt hiervan als eerste op de hoogte gehouden. 

Schrijf je in!

© 2024 burovoorjou.nl - All rights reserved - Webdesign en development by Dunico websites and advertising

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram