Verzorgende IG - Utrecht

Introductie

Ben jij die energieke, empathische en zorgzame verzorgende IG die wij zoeken? Wil jij werken in een warme en huiselijke omgeving waarin persoonlijke aandacht centraal staat? En lijkt het jou fantastisch om te werken met oudere bewoners die hun levenservaring graag met jou delen? Lees dan snel verder..

Hier ga je aan de slag

Je krijgt de kans om te werken in een gezellig team van betrokken en enthousiaste collega's. Je gaat verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse zorg en begeleiding van de bewoners. De locatie heeft ruimte voor zo'n 300 bewoners, waardoor geen dag hetzelfde is en je met veel verschillende mensen in contact komt. Vaak zit het geluk voor de bewoners in kleine dingen. Alle medewerkers maken van iedere dag een mooie dag. Dat doen ze met veel energie, voor de bewoners en voor hunzelf. 

Dit ga je doen

Als zorgverlener in deze gezellige en warme omgeving ben je niet alleen een professionele verzorger, maar ook een gezelligheidsdier! Je bent altijd in voor een goed gesprek, een leuk spelletje of een heerlijke maaltijd met de bewoners. Naast het ondersteunen en overnemen van de ADL, het bijhouden van het Elektronisch cliëntdossier en coördineer en stel je het zorgplan bij. En als kers op de taart word je na verloop van tijd een EVV'er, waarbij je de verantwoordelijkheid draagt voor een aantal bewoners en hun zorgplan bewaakt. Kortom, een geweldige en veelzijdige baan waarbij jij het verschil kunt maken in het leven van de bewoners!

Wat wij van jou verwachten

  • Je hebt een afgeronde opleiding Verzorgende-IG niv. 3
  • Je bent bekend met het overnemen van de ADL
  • Je staat open voor dag, avond en weekenddiensten
  • Je hebt ervaring met het uitvoeren van voorbehouden/verpleegtechnische handelingen
  • Je bent als persoon positief ingesteld en een echte teamplayer

Ons aanbod voor jou

Wij zijn Buro Voor Jou. Een jonge en frisse bemiddelaar binnen de zorg, de overheid en het onderwijs. Door onze achtergrond in deze sectoren zijn wij er écht voor de instellingen en Voor Jou.

Samen gaan wij in gesprek om te bespreken wat jij belangrijk vindt aan je nieuwe werkplek. Door een luisterend oor te bieden en vragen te stellen weten wij wat jij nodig hebt in een nieuwe job. Zo verbinden wij jou aan de juiste uitdaging en daar wordt iedereen gelukkig van.

Verder:

  • Een contract voor minimaal 24 uur;
  • Een marktconform salaris aan de hand van CAO ouderenzorg (Schaal 35)
  • Een goede pensioenregeling bij StiPP;
  • Een groot netwerk aan zorginstellingen. Zo heb jij de keuze uit een breed aanbod aan interessante vacatures;
  • Een persoonlijk contactpersoon binnen Buro Voor Jou die je ondersteunt tijdens de sollicitatiegesprekken en die je begeleidt op de werkvloer.



Solliciteren

Het sollicitatieproces

Solliciteer

Binnen 24 uur krijg jij een reactie op je sollicitatie.

Telefonische kennismaking

Wanneer wij voldoende kansen voor je zien, nodigen wij je graag uit voor een eerste gesprek

Eerste gesprek

Wij gaan samen met jou in gesprek bij ons op locatie om je beter te leren kennen.

Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de inhoud en geven we antwoord op alle vragen die jij nog hebt.

Contract

Als er van beide kanten een goed gevoel is, doen wij je graag een voorstel

Vind jouw baan

Recente Vacatures

O nee...

Geen geschikte vacature voor jou?

Dit kan vandaag al veranderen! Wij staan namelijk dagelijks in contact met onze opdrachtgevers over nieuwe uitdagingen. Schrijf je in en je wordt hiervan als eerste op de hoogte gehouden. 

Schrijf je in!

© 2024 burovoorjou.nl - All rights reserved - Webdesign en development by Dunico websites and advertising

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram