ZZP Docent NT2 - Utrecht

Introductie

Nu de grenzen weer grotendeels open zijn, is er ook weer sprake van meer immigratie. Dit betekent dat er ook meer leerlingen zijn die scholing moeten krijgen in hun nieuwe land. De eerste school voor deze leerlingen zijn internationale schakelklassen waarbij zij geholpen worden in hun groei naar een volwassen bestaan. Ben jij de NT2 docent die zich vol passie wil inzetten om hieraan bij te dragen? 

Hier ga je aan de slag

Leerlingen komen vanuit verschillende plekken over de hele wereld en zijn veelal noodgedwongen vertrokken uit hun land van herkomst. De Nederlandse taal zijn zij nog niet machtig. Deze school is de eerste school in het nieuwe land van de leerlingen en heeft als doel om hen voor te bereiden op een toekomst waarin de Nederlandse taal onmisbaar is. De taak van de school is duidelijk en dat is ervoor zorgdragen dat de leerlingen succesvol doorschakelen naar het Nederlandstalige onderwijs. Hiernaast leren de leerlingen zowel zelfstandig- als samenwerken, een ieder te respecteren ongeacht leef- en denkwijze, hoe het Nederlandse schoolsysteem werkt en wat de verwachtingen zijn.

Dit ga je doen

Jij beschikt over uitstekende didactische vaardigheden waarmee je de leerlingen helpt om de Nederlandse taal onder de knie te krijgen. Hiernaast heb je een ontzettende drive en passie om te werken met leerlingen met verschillende culturele achtergronden. Jij kan je verplaatsen in de leerlingen en weet verbinding met hen te maken. Hierdoor kan je het onderwijs aanpassen naar het niveau van de leerlingen. Je durft buiten kaders te denken om ervoor te zorgen dat de leerdoelen worden behaald en de leerlingen de taal zo snel mogelijk onder de knie krijgen!

Wat wij van jou verwachten

  • Je hebt een bevoegdheid of bent in het bezit van een pabo 
  • Je beschikt tevens over een NT2 certificaat
  • Je hebt uitstekende didactische en pedagogische vaardigheden
  • Je bent creatief en durft buiten kaders te denken
  • Je denk graag mee om het onderwijs constant te verbeteren

Ons aanbod voor jou

Wij zijn Buro Voor Jou. Een jonge en frisse bemiddelaar binnen de zorg, de overheid en het onderwijs. Door onze achtergrond in deze sectoren zijn wij er écht voor de instellingen en voor jou.

Samen gaan wij in gesprek om te bespreken wat jij belangrijk vindt aan je nieuwe werkplek. Door een luisterend oor te bieden en vragen te stellen weten wij wat jij nodig hebt in een nieuwe opdracht. Is dit de opdracht die helemaal bij je past? Dan kan je het volgende verwachten;

  • Een opdracht voor minimaal 24 uur per week 
  • Start en duur van de opdracht in overleg 
  • Een groot netwerk van onderwijsinstellingen. Zo heb jij de keuze uit een breed aanbod aan interessante vacatures
  • Een persoonlijke contactpersoon binnen Buro Voor Jou die je ondersteunt tijdens de sollicitatiegesprekken en die je begeleidt op de werkvloer

Inlichtingen

Sebastian Savarimuthu

Sollicitatie

Sebastian Savarimuthu sebastian@burovoorjou.nl

Solliciteren

Het sollicitatieproces

Solliciteer

Binnen 24 uur krijg jij een reactie op je sollicitatie.

Telefonische kennismaking

Wanneer wij voldoende kansen voor je zien, nodigen wij je graag uit voor een eerste gesprek

Eerste gesprek

Wij gaan samen met jou in gesprek bij ons op locatie om je beter te leren kennen.

Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de inhoud en geven we antwoord op alle vragen die jij nog hebt.

Contract

Als er van beide kanten een goed gevoel is, doen wij je graag een voorstel

Vind jouw baan

Recente Vacatures

O nee...

Geen geschikte vacature voor jou?

Dit kan vandaag al veranderen! Wij staan namelijk dagelijks in contact met onze opdrachtgevers over nieuwe uitdagingen. Schrijf je in en je wordt hiervan als eerste op de hoogte gehouden. 

Schrijf je in!

© 2024 burovoorjou.nl - All rights reserved - Webdesign en development by Dunico websites and advertising

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram