Introductie

Lijkt het jou als Persoonlijk Begeleider mooi om jongvolwassen cliënten te begeleiden naar zelfstandigheid zodat zij écht weer onderdeel uit kunnen maken van de maatschappij? Dan kan dit weleens jouw uitdaging zijn!

(meer…)

Introductie

Ben jij meer dan een leraar? Zie jij de leerling in zijn geheel en ben je betrokken bij de ouders? Dan hebben wij een toffe uitdaging voor jou!

(meer…)

Introductie

Hey topper ben jij enthousiast en gemotiveerd om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een openbare basisschool in Utrecht zijn wij namelijk op zoek naar een leerkracht voor de onderbouw. Interesse? Neem dan snel contact met mij op!

(meer…)

Introductie

Spreekt de ouderenzorg jou aan en wil jij aan de slag als ANIOS ouderengeneeskunde? Lijkt het jou mooi om je artsenloopbaan te vervolgen in deze mooie sector en je verder te specialiseren? Lees dan snel verder!

(meer…)

Introductie

Ben jij een ervaren verpleegkundige en ben jij toe een volgende stap? Lees dan verder

(meer…)

Introductie

Werken als wijkverpleegkundige zonder reistijd? Hier kan dat. Lees snel verder...

(meer…)

Introductie

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging als Verzorgende IG? Kijk dan verder.. 

(meer…)

Introductie

Als creatieve wiskundedocent kan jij aan de slag op een school met een multiculturele achtergrond. Jij kan de lesstof zodanig variëren waardoor je aansluiting vindt bij elke unieke leerling. Ben jij de wiskundedocent voor deze uitdaging?

(meer…)

Introductie

Voor een middelgrote middelbare school zijn wij op zoek naar een Docent Nederlands, die didactisch ijzersterk is. Interesse? Lees snel verder..

(meer…)

Introductie

Vind jij gedrag interessant? En heb jij ervaring in een coachende en sturende rol? Lees dan verder..

(meer…)

© 2023 burovoorjou.nl - All rights reserved - Webdesign en development by Dunico websites and advertising

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram