Opdrachtgevers

Dankzij onze achtergrond in de zorg en het onderwijs, uitgebreide ervaring en persoonlijke aanpak zijn we in staat om een sterke verbinding te leggen tussen uw organisatie en professionele talenten.

Onze kracht 

Wij verbinden

Als organisatie kunt u soms geconfronteerd worden met complexe personeelsvraagstukken, die zowel tijdelijke als duurzame oplossingen vereisen. Buro Voor Jou is uw partner met de kennis, expertise en het uitgebreide netwerk om snel de juiste professionals te koppelen aan uw organisatie.

Met meer dan 6 jaar bewezen ervaring in detachering binnen de zorg en het onderwijs, begrijpen wij uw behoeften als geen ander. Onze diepgaande kennis en praktijkervaring stellen ons in staat om uw unieke situatie te doorgronden en te vertalen naar maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw organisatie. 

 

Voordelen

  • Ruime ervaring binnen de publieke sector
  • Groot netwerk van professionals
  • Uitstekende begeleiding
  • Maatwerk oplossingen

Dienstverlening

Doorstroomtraject

In de snel veranderende wereld van de zorg en het onderwijs staan instellingen vaak voor complexe personeelsuitdagingen. Het aantrekken van vast personeel in een competitieve arbeidsmarkt is een groeiende uitdaging. Bij Buro Voor Jou geloven we sterk in de kracht van duurzame verbindingen tussen professionals en instellingen. Wij streven naar de perfecte match, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de sleutel is tot succes voor alle betrokkenen.

 

 

Tijdelijke inzet

Als instelling ben je voortdurend onderhevig aan veranderende omstandigheden. Of het nu gaat om wetswijzigingen die een nieuwe aanpak vereisen, langdurige zieke medewerkers, of medewerkers die op korte termijn met zwangerschapsverlof gaan, wij begrijpen dat je soms behoefte hebt aan flexibele oplossingen. Buro Voor Jou staat klaar om je te ondersteunen door ervaren professionals in te zetten voor afgesproken periodes, zodat je onmiddellijke en deskundige hulp krijgt wanneer de situatie hierom vraagt.


Samenwerken

Wat kunt u van ons verwachten 

(Telefonische) Intake

Onze adviseur bespreekt graag waar u naar op zoek bent. Door goed te luisteren en het stellen van de juiste vragen, achterhalen wij wat uw harde en zachte criteria zijn.

Voorstellen kandidaten

Wij gaan aan de slag om de beste professional voor uw opdracht te zoeken. Zodra wij na een uitvoerige screening overtuigt zijn van een match, delen wij snel de CV's met u.

Kennismakings gesprek

Heeft u interesse in een aantal professionals? Mooi! Dan komen zij persoonlijk kennis maken.

Succesvolle Match

Is de professional geschikt voor uw oprdacht? Top! Dan gaan wij ervoor zorgen dat de professional zo snel mogelijk kan starten.

Begeleiding

Als een professional start is dit het begin van de samenwerking en bewaken we gezamenlijk de voortgang.

Contact Opnemen

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Buro Voor Jou zorgt voor verbinding tussen instellingen en professionals. Ben jij nieuwsgierig wat wij voor jou als werkgever of werkzoekende kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.
Neem vrijblijvend contact op
Reviews
Ervaringen van Opdrachtgevers

Wat ik mooi vind is dat ik geen verschil merk tussen mijn eigen medewerkers en de medewerkers van Buro Voor Jou. Waar wij veel aan hebben is dat medewerkers ook in dienst komen bij onze organisatie.

Wendy

Teamleider PG

Wat ik fijn vind aan de samenwerking is dat Buro Voor Jou begrijpt wat we nodig hebben en dat zij meedenken. Hun eerlijke en transparante aanpak resulteert in goede matches voor onze school.

Irene

Teamleider Bovenbouw, VO

© 2024 burovoorjou.nl - All rights reserved - Webdesign en development by Dunico websites and advertising

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram